At bygge et hus med Birkedalhuset er ikke svært. Du tegner bare dine drømme på papir, et kaffefilter eller din hånd – så gør vi dem til virkelighed.

Drømme behøver ikke tekniske tegninger og en arkitektuddannelse for at blive til virkelighed. Det eneste, du skal gøre, er at tegne DIT drømmehus med de overordnede mål, så sørger vores arkitekter for resten.

Hvis du har en idé til dit drømmehus, hjælper vi dig gerne. Du tegner selv en skitse – det behøver ikke være kunstfærdigt, bare der er mål på – så udarbejder vi en arkitekttegnet skitse og sender et tilbud med en komplet tegning efter ca. 2 uger. Det er en del af vores service, og er ikke købsbetinget.

DU kan selv designe DIT nye hus

Når du modtager bjælkehuset fra os, er alt træ tilskåret og nummereret, således huset er nemt at samle. Alle bjælkerne er endvidere pakket således, at de ligger i den rækkefølge de skal bruges (kundedesignede huse). Herved opnår du en væsentlig hurtigere montage. De meget udførlige tegninger viser foruden hvor bjælkerne skal monteres også hvordan de er pakket, så det er endnu hurtigere og mere overskueligt at montere dit nye bjælkehus. Du modtager en montagevejledning sammen med bjælkehuset, som sammen med de udførlige tegninger, giver dig en grundig vejledning i at samle og vedligeholde dit nye bjælkehus.

Kvalitetsmaterialer
Birkedalhuset ApS tilbyder bjælkehytter, sommerhuse og helårshuse i henholdsvis 50, 70, eller 94mm bjælker. Bjælkerne er med dobbelt not og fer (50mm og 70mm) eller trippel not og fer (94mm). Not og fer er desuden koniske. Hvilket betyder, at samlingerne er helt tætte. Der anvendes altid kernetræ fra bæredygtige, langsomtvoksende nordiske skove.

Vedligeholdelse af huset
Bjælkehusene leveres i ubehandlet træ. Derfor anbefaler vi, at du behandler alt træet med en god grundingsolie. Denne behandling kan med fordel udføres på de mindre huse inden du samler dit nye bjælkehus. Derimod anbefaler vi at vente med denne behandling til huset er monteret, når det er specialhuse og større huse, da alle bjælker her vil være pakket i den rækkefølge de skal bruges. Når huset har ”sat” sig, bør du færdigbehandle med en god oliebaseret træbeskyttelse.

Derfor holder dit bjælkehus i mange år
Den estiske bjælkehusfabrik, vi samarbejder med, producerer med stor kvalitetsbevidsthed bjælkehuse og andre trævarer til hele Europa – og har gjort det i mere end 60 år. Denne erfaring og håndværkstradition sikrer ensartet høj kvalitet.

Processen fra tegning til færdigt hus

Hvis du går med tanker om en ny gæstehytte, et kolonihavehus, et fritidshus eller noget helt andet, så er du landet det rigtige sted. Vores filosofi er, at det er huset, der skal passe til familien og ikke familien, der skal tilpasse sig huset!

Hos Birkedalhuset er der ikke noget der hedder standardmodeller, moduler eller standardmål. Det er altså udelukkende dig, der bestemmer hvordan dit nye hus skal se ud.

Hos Birkedalhuset ApS får du et kvalitetsbjælkehus, der kan fungere som et sommerhus, en hytte eller et helårshus, alt afhængig af dit behov.

Ønsker du en helt specielt løsning kan du hos Birkedahuset være din egen arkitekt. Du har rig mulighed for selv at designe og sætte dit personlige præg på huset.

Kontakt os gerne for at høre om netop dine muligheder. Her på vores hjemmeside ser du eksempler på sommerhuse, hytter og helårshuse, som du kan lade dig inspirere af. Vi udarbejder gerne et tilbud på netop dit drømmehus – du skal bare sende en grundplanskitse med mål. Inden for ca. 14 dage modtager du et helt uforpligtende tilbud fra os.

Få inspiration fra nogle af vores mange forskellige huse her…

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk