DIT hus – DIN drøm

Alle familier er forskellige – og alle har forskellige behov til der, hvor de skal bo.

​Derfor tilbyder vi, at du kan designe dit helt eget hus, som vi bygger for dig. Måske vil du have tre badeværelser – eller nøjes med et og have en større stue. Måske skal dit køkken være samlingspunkt – eller måske er det terrassen. Det er helt op til dig!

DU kan selv designe DIT nye hus

Hos Birkedalhuset ApS er vi glade for at kunne tilbyde dig at designe dit eget hus. Vi har ikke travlt med at bygge modulbaserede standardhuse til hele danmark, nej, vi ønsker at det hus du får, er et hus der passer til dig. Og nogle gange er alverdens standardmodeller bare ikke gode nok.

Vi indbyder dig selvfølgelig til, at tage et kig på nogle af de bjælkehytter og bjælkehuse, som vi allerede har bygget. Det kan jo være du bliver inspireret og der kan nemt være noget, der falder i din smag. Se vores forskellige huse her.

Husene skal passe til jeres behov
Alle de huse og hytter du ser her på hjemmesiden er nogle, vi har bygget. Der er ikke tale om standardmodeller og de viste huse er blot navngivet efter byen eller området de ligger i. Der er ikke to huse der er ens, for husene skal tilpasses familien og ikke omvendt.

Du tegner dine drømme på papir, et kaffefilter eller din hånd – vi gør dem til virkelighed

Drømme behøver ikke tekniske tegninger og en arkitektuddannelse for at blive til virkelighed. Det eneste, du skal gøre, er at tegne DIT drømmehus med de overordnede mål, så sørger vores arkitekter for resten.

Hvis du har en idé til dit drømmehus, hjælper vi dig gerne. Du tegner selv en skitse – det behøver ikke være kunstfærdigt, bare der er mål på – så udarbejder vi en arkitekttegnet skitse og sender et tilbud med en komplet tegning efter ca. 2 uger. Det er en del af vores service, og er ikke købsbetinget.

Processen fra tegning til færdigt hus

Hvis du går med tanker om en ny gæstehytte, et kolonihavehus, et fritidshus eller noget helt andet, så er du landet det rigtige sted. Vores filosofi er, at det er huset, der skal passe til familien og ikke familien, der skal tilpasse sig huset!

Hos Birkedalhuset er der ikke noget der hedder standardmodeller, moduler eller standardmål. Det er altså udelukkende dig, der bestemmer hvordan dit nye hus skal se ud.

Hos Birkedalhuset ApS får du et kvalitetsbjælkehus, der kan fungere som et sommerhus, en hytte eller et helårshus, alt afhængig af dit behov.

Ønsker du en helt specielt løsning kan du hos Birkedahuset være din egen arkitekt. Du har rig mulighed for selv at designe og sætte dit personlige præg på huset.

Kontakt os gerne for at høre om netop dine muligheder. Her på vores hjemmeside ser du eksempler på sommerhuse, hytter og helårshuse, som du kan lade dig inspirere af. Vi udarbejder gerne et tilbud på netop dit drømmehus – du skal bare sende en grundplanskitse med mål. Inden for ca. 14 dage modtager du et helt uforpligtende tilbud fra os.

Få inspiration fra nogle af vores mange forskellige huse her…

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk