Birkedal – 22,5 m2

50 mm bjælker med dobbelt not og fer. Hytten er opdelt i 4 rum med et samlet nettoareal på 22,5 m2, en hems på 10 m2, samt en delvist overdækket terrasse. Totalt grundplan er på 34,25 m2.

Eksempel på hytte. Fremragende campinghytte, gæstehytte, kolonihavehus eller som noget helt andet. Der er fint plads til et lille badeværelse med håndvask og toilet i det ene lille rum. I mellemgangen indrettes der typisk et lille tekøkken eller evt. en garderobe. Det største af de mindre rum bruges normalt som soveværelse. Ekstra sovepladser indrettes på hemsen og evt. med en sovesofa i stuen. Der kan altså sagtens overnatte 6 – 8 personer i hytten. Det er altså med andre ord en meget rummelig hytte til campingpladsen eller som gæstehytte.

  • Vinduer og døre er med termoglas, gummitætningslister m.m.
  • Huset leveres yderligere med 22 mm trægulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af synlige tagåse samt 22 mm tagbrædder der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk