Ristinge – 53,6 m2

Eksempel på sommerhus. Dette mindre eksempel på et sommerhus er egentlig en kopi af den hytte vi kalder Birkedal – bare en meter bredere og to meter længere.

Det er til dem der bare gerne vil have et skønt lille frirum til afslapning og hygge uden at det skal vælte budgettet. Huset er indrettet med badeværelse, lille mellemgang og soveværelse. Derudover er der en dejlig stor stue og en meget rummelig hems over de tre mindre rum. Fra stuen er der udgang til delvist overdækket træterrasse.

70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 4 rum med et samlet nettoareal på 38,7 m2, en hems på 12 m2 samt en delvist overdækket terrasse på 12 m2. Total grundplan: 53,6 m2.

  • Standard vinduer og døre.
  • Bjælketykkelse i 70 mm
  • Huset leveres yderligere med 26 mm plankegulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af synlige tagåse samt 22 mm tagbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk