Marielyst – 105 m2

70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 8 rum med et samlet boligareal på ca. 105 m2. Huset er bygget i T-facon. Standard vinduer og døre. Indvendige døre er alle rustikke fyldningsdøre.

Eksempel på helårshus. Dette eksempel på indretning af et mindre helårshus rummer det der er behov for til den lille familie eller det enlige par. Huset er rigtig godt udnyttet og med en dejlig indretning. Når man kommer ind i den rummelige entré er der adgang til husets store badeværelse med plads til det der skal være i et moderne badeværelse. Ligeledes er der fra entréen adgang til køkken-alrummet, her er der masser af plads til et skønt køkken og nemt spiseplads for 8-10 personer i alrummet. Fra køkkenet er der adgang til et dejligt stort bryggers hvorfra man også kan gå ud. Bryggerset kan altså bruges som daglig indgang, til vaskemaskine, grovkøkken m.m. Via alrummet er der adgang til det meget store soveværelse med klædeskabe etc. og til børneværelse/gæsteværelse alt afhængig af hvad man har brug for. Fra alrummet er der ligeledes adgang til den store rummelige og lyse stue hvor der er god plads til hygge med venner eller til at se TV m.m. Endvidere er der isat en terrassedør så man har adgang fra alrummet til en evt. terrasse.

  • Bjælketykkelserne fås i 70 mm og 94 mm.
  • Huset leveres yderligere med 26 mm plankegulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af synlige tagåse samt 22 mm tagbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk