Hovborg – 75,6 m2

Huset er bygget af 70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Der er 6 rum med et samlet areal på 80 m2, en veranda på 15,5 m2, samt en træterrasse på 24,5 m2. Alt i alt et total grundplan på 95,5 m2 under tag.

Eksempel på sommerhus. Et helt perfekt forslag på et kompakt og meget rummeligt fritidshus. Fra husets entré er der adgang til dejligt badeværelse og til husets køkken/alrum/stue. Her er der god plads til køkken og spiseplads, samt hygge med spil, TV m.m. i stuen, hvorfra der også er adgang gennem den lyse dobbeltdør, til den overdækkede veranda. Verandaen kan danne rum for mange dejlige hyggestunder med evt. grillen i de lyse aftener. Huset rummer også et godt og dejligt soveværelse og et værelse til evt. køjesengen. Oven på værelserne er der en stor og rummelig hems hvor der nemt kan sove 4-6 personer.

70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 5 rum på samlet 55,3 m2, samt en hems på 10,5 m2 og en overdækket veranda på 16,3 m2. Dertil et redskabsrum på 4 m2. I alt et total grundplan på 75,6 m2.

  • Vinduer og døre fra danske Outline eller efter kundeønske.
  • Bjælketykkelse i 70 mm.
  • Huset leveres yderligere med 28 mm plankegulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af tagspær i spec. stålbelag og indvendig synlig kipås, samt 18 mm profilloftsbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk