Hov – 147 m2

70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 7 rum med et samlet areal på 147 m2. Total grundplan på 73,5 m2. 70 mm bjælker.

Eksempel på sommerhus. Et helt fantastisk hus i to plan. I grundplanet er der adgang fra den rummelige entré til husets skønne badeværelse og til grundplanets store værelse. Desuden er der også adgang til det store lyse køkken/alrum med trappeopgang til 1. salen. På 1. salen kommer man op på et stort repos og hyggestue med dejlig udsigt fra husets store kvist. I kvisten er der store vinduer og en dobbeltdør med glas helt ned. Man kan evt. montere/bygge en terrasse på kvisten og dermed have adgang dertil fra kvistens dobbeltdør. På førstesalen er der også to meget store værelser som evt. kan deles op i yderligere to værelser senere hvis det ønskes.

  • Standard vinduer og døre.
  • Bjælketykkelserne fås i 70 mm og 94 mm.
  • Huset leveres yderligere med 26 mm plankegulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af synlige tagåse samt 22 mm tagbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk