Frølunde – 95,5 m2

Huset er bygget af 70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Der er 6 rum med et samlet areal på 80 m2, en veranda på 15,5 m2, samt en træterrasse på 24,5 m2. Alt i alt et total grundplan på 95,5 m2 under tag.

Eksempel på sommerhus. Et forslag på et fremragende fritidshus, som rigtig mange kunder tager udgangspunkt i og sætter deres eget præg på. Huset er bygget som et vinkelhus med en dejlig stor overdækket veranda og en sammenhængende stor træterrasse. Når man kommer ind i den rummelige entré er der adgang til husets skønne og godt indrettede badeværelse med afsat brusekabine. Ligeledes er der adgang til den store stue og delvist åbne gode køkken. Huset har to meget rummelige værelser. Hvis to værelser ikke opfylder ens ønsker er der rig mulighed for at tilrette huset således at der er hems over værelserne.

  • Standard vinduer og døre.
  • Bjælketykkelserne fås i 70 mm og 94 mm.
  • Huset leveres yderligere med 26 mm plankegulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af synlige tagåse samt 22 mm tagbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk