Esbjerg – 196 m2

Eksempel på helårshus. Stort og spændende helårshus med plads til det hele.

Det store køkken/alrum danner omdrejningspunktet i hele huset. Der er masser af plads og super flot lysindfald fra de 2 store dobbelte glasdøre. Fra rummet er der delvis åben adgang til dejlig rummelig stue med god plads til afslapning evt. foran TV. Fra køkken/alrum er der adgang til husets store soveværelse hvorfra der er direkte adgang til et skønt stort badeværelse. Dette hus rummer også to dejlige værelser med hems over hvert værelse. Fra entréen går man ind i en lille fordelergang til husets kontor og køkken/alrum. Dette dejlige hus rummer også et andet dejligt badeværelse. Sammenbygget med huset er der en meget rummelig garage med tilhørende redskabsrum for opbevaring/værksted.

70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 10 rum med et nettoareal på 153 m2, 24 m2 hems samt 43 m2 garage/redskabsrum. Samlede totale grundplan er 196 m2.

  • Standard vinduer og døre.
  • Bjælketykkelse i 70 mm
  • Huset leveres yderligere med 26 mm plankegulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af synlige tagåse samt 22 mm tagbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk