Brylle – 178 m2

70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 11 rum med et nettoareal på 126 m2, samt en 1. sal på 52 m2. Samlet boligareal på 178 m2.

Eksempel på helårshus. Et stort skønt hus med 1. sal og plads til det hele. I stueplanet er huset indrettet med et stort praktisk bryggers med indgang til virkelig rummeligt køkken og hvor der er direkte adgang til den skønne lyse stue. Fra den fine entré er der adgang til køkken og stueplanets badeværelse, samt fordelergang til de to store rummelige værelser. Der er trappeopgang fra stuen til 1. salen. På 1. salen er der ligeledes to store rummelige værelser, samt et stort lækkert badeværelse med god plads til evt. et dejligt spabad m.m.

  • Bjælketykkelserne fås i 70 mm og 94 mm.
  • Huset leveres yderligere med 26 mm plankegulv og tilhørende fodpaneler.
  • Taget består af synlige tagåse samt 22 mm tagbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  • Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning – så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at bygge et bjælkehus – vi tager gerne en uforpligtende snak. Husk også, at vi gerne giver et uforpligtende tilbud på netop DIT drømmehus.

(+45) 24 20 60 09
post@birkedalhuset.dk