Birkedalhuset ApS - Bjælkehuse og bjælkehytter i høj kvalitet

Hvis du går med tanker om en ny gæstehytte, et kolonihavehus, et fritidshus eller noget helt andet, så ret endelig henvendelse for information om mulighederne.

Det er huset der skal passe til familien og ikke familien der skal tilpasse sig huset! Hos Birkedalhuset er der ikke noget der hedder standardmodeller, moduler eller standardmål. Det er altså udelukkende dig, der bestemmer hvordan dit nye hus skal se ud.

Hos Birkedalhuset ApS får du et kvalitetsbjælkehus, der kan fungere som et sommerhus, en hytte eller et helårshus, alt afhængig af dit behov.

Ønsker du en helt specielt løsning kan du hos Birkedahuset være din egen arkitekt. Du har rig mulighed for selv at designe og sætte dit personlige præg på huset.

Kontakt os gerne for at høre om netop dine muligheder. Her på vores hjemmeside ser du eksempler på sommerhuse, hytter og helårshuse, som du kan lade dig inspirere af. Vi udarbejder gerne et tilbud på netop dit drømmehus – du skal bare sende en grundplanskitse med mål. Inden for ca. 14 dage modtager du et helt uforpligtende tilbud fra os.

Læs mere

Artikler