Bjælkehytter

 

Bjælkehytter er små "huse" af langsomtvoksende kernetræ, som typisk finder et sted i haven som udhus, som et lille kolonihavehus eller f.eks. som en tilføjelse til din almindelige helårsbolig. Hytter er små - typisk under 30 m2.

Grillhytte/saunahytte 380 cm

Så kan du godt invitere gæster! Hyg jer i haven med den finske grillhytte/saunahytte fra Birkedalhuset

Vægdimensioner 40 mm planker

Birkedal 22,5 m2

Eksempel på hytte. Fremragende campinghytte, gæstehytte, kolonihavehus eller som noget helt andet. Der er fint plads til et lille badeværelse med håndvask og toilet i det ene lille rum. I mellemgangen indrettes der typisk et lille tekøkken eller evt. en garderobe. Det største af de mindre rum bruges normalt som soveværelse. Ekstra sovepladser indrettes på hemsen og evt. med en sovesofa i stuen. Der kan altså sagtens overnatte 6 - 8 personer i hytten. Det er altså med andre ord en meget rummelig hytte til campingpladsen eller som gæstehytte.

Grundplan 22 m2
Vægdimensioner 50 mm
Pris 69.790 kr.

Hjortø 24,8 m2

Flot og rummelig hytte til gæstehytte, jagthytte, campinghytte eller noget helt andet. Harmonisk at se på og med en stor dejlig overdækket veranda hvor man kan sidde og nyde de lyse sommeraftener. 5 forskellige størrelser.

Grundplan 24 m2
Vægdimensioner 50 mm
Pris 41.475 kr.

Romsø 17,2 m2

Super flot mindre hytte der er velegnet som gæstehytte, jagthytte, fiskehytte eller noget helt andet - mulighederne er mange. Meget harmonisk og rummelig med et rum og en dejlig overdækket veranda til hygge i de lyse sommeraftener. Findes i 2 forskellige udgaver.

Grundplan 17 m2
Vægdimensioner 50 mm
Pris 36.175 kr.

Skarø 12,7 m2

Denne meget rummelige hytte er perfekt til lille gæstehytte og kan nemt indrettes til 4 sovepladser. Den er også rigtig god som redskabsrum, værksted, jagthytte, fiskehytte eller noget helt andet. Super fin hytte til mange formål. Findes i 6 forskellige størrelser.

Grundplan 12 m2
Vægdimensioner 50 mm
Pris 27.900 kr.

Sprogø 22,6 m2

Egentlig stort set samme hytte som "Hjortø" hytterne, men som udgangspunkt udført i 70 mm bjælker. Det er en dejlig rummelig hytte der er oplagt som gæstehytte, campinghytte, jagthytte, fiskehytte eller noget helt andet. Mulighederne er rigtig mange. Findes i 7 forskellige udgaver.

Grundplan 22 m2
Vægdimensioner 70 mm
Pris 48.750 kr.

Thurø 34,4 m2

Denne hytte, eller måske snarere dette mindre fritidshus, er helt perfekt til campinghytte, lille sommerhus, gæstehus, ungdomsbolig, kolonihavehus - mulighederne er rigtig mange. Det er et virkelig flot og harmonisk hus der kan det hele. Huset er indrettet med et rum der kan bruges som badeværelse, et rum til soveværelse og en stue hvor der fint kan installeres et mindre køkken. På den store overdækkede veranda er der fint plads hygge om grillen i de lyse sommeraftener.

Grundplan 34 m2
Vægdimensioner 70 mm
Pris 77.975 kr.

Nyborg

Eksempel på Hytte. Her er der mulighed for at indrette rummet i hytten lige som man ønsker det. Står man og mangler et Anneks, Jagthytte, Værksted eller noget helt fjerde, kun fantasien sætter grænser. Kontakt Birkedalhuset og lad os gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 18 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 62.500 kr.