Falster 175,1 m2

Eksempel på sommerhus. Et meget spændende hus med god indretning. Fra vindfanget kan man komme ind i bryggers/teknikrum/værksted eller man kan også gå ind i entré. Fra entréen er der også adgang til bryggers m.m. og ligeledes til husets dejlige badeværelse og naturligvis til resten af huset. Derudover rummer huset et skønt køkken/alrum med god plads til både køkken og spiseplads. Der er to gode værelser med hems over og et stort soveværelse. Til afslapning og hygge med spil og evt. TV i den lyse store stue hvorfra der også er adgang til stor rummelig overdækket veranda og stor træterrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan (Hent grundplan) 175 m²
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 377.200 kr.

  70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 8 rum og er bygget i T-facon, med et samlet nettoareal på 115,6 m2. Derudover 22,5 m2 hems, 16 m2 overdækket veranda, 40,5 m2 træterrasse, samt 3 m2 vindfang. Total grundplan på 175,1 m2.

  Standard vinduer og døre. Indvendige døre er alle rustikke fyldningsdøre. Gulvet er et 28 mm x 135 mm plankegulv med tilhørende fodpaneler.
  Taget består af synlige limtræsåse samt 22 mm tagbrædder, der indvendigt danner bræddeloft.
  Excl. tagbeklædning, isolering og fundament.

  Fås også i 50 eller 92 mm bjælker.

  Ring for nærmere oplysninger vedrørende pris.

  Tagbeklædning – ring for nærmere oplysninger.

  Hent grundplan