Bjælkehuse

Kundedesignede huse til ethvert behov.Bjælkehuse fra Birkedalhuset er komplette huse, som typisk isoleres og bruges som helårsboliger, sommerhuse, beboelige tilbygninger, gæstehuse og meget andet. De er fremstillet af langsomtvoksende kernetræ. Husene variere i størrelse og design, så du kan få et-plans, halvandet plans og to-plans huse i alt fra kun 30 m2 og helt op til den størrelse du har brug for. I nedenstående eksempler er det største på 178 m2.Bjaelkehus _froelunde

Bjælkehuse som bolig

Mange tror, at det er noget svært og vanskeligt at bebo og vedligeholde et bjælkehus, men det er slet ikke så galt igen. Det skal selvfølgelig vedligeholdes som alle andre træhuse, men ellers ikke noget særligt. Det er vigtigt, at man husker at male træet med en oliebaseret træbeskyttelse.

Et bjælkehus til dig...

Vi har samlet nogle gode eksempler på, hvordan dit nye hus kan se ud. Kig på dem herunder. Disse eksempler er dels ment som inspiration, men kan også købes som de er. Hvis du synes der mangler noget så forspild ikke chancen for at være din egen arkitekt. Læs mere om at designe dit eget hus.

Dit behov - vores løsning

Vores mål er, at levere dig det hus du altid har drømt om. Vi forsøger aldrig at spise dig af med en standardløsning, men vil gerne sikrer os, at du får det du vil have. Derfor er det vores mål, at imødekomme dit behov uanset hvad det måtte være. Se eksempler på vores flotte bjælkehuse herunder.

Agernæs 133 m2

Eksempel på helårshus. Dejligt indrettet hus med stor stue i forbindelse med rummeligt køkken. Der er to store værelser, hvoraf det ene har adgang til "walk-in closet". Huset indeholder yderligere et dejligt stort badeværelse med indgang fra praktisk bryggers. Ligeledes er der en centralt beliggende entré og et gæstetoilet. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed!

Grundplan 133 m2
Vægdimensioner 70 mm
Pris 369.900 kr.

Anholt 89,5 m2

Eksempel på sommerhus. Huset kompakt designet og kvadratmeterne er godt udnyttet. Der er blevet plads til tre dejlige værelser og et badeværelse. Derudover er huset indrettet med køkken/alrum/stue samt en lille praktisk entré. Langs facaden af huset er der integreret en stor dejlig træterrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 89 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 216.645 kr.

Brylle 178 m2

Eksempel på helårshus. Et stort skønt hus med 1. sal og plads til det hele. I stueplanet er huset indrettet med et stort praktisk bryggers med indgang til virkelig rummeligt køkken og hvor der er direkte adgang til den skønne lyse stue. Fra den fine entré er der adgang til køkken og stueplanets badeværelse, samt fordelergang til de to store rummelige værelser. Der er trappeopgang fra stuen til 1. salen. På 1. salen er der ligeledes to store rummelige værelser, samt et stort lækkert badeværelse med god plads til evt. et dejligt spabad m.m. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 178 m2
Vægdimensioner 70 mm
Pris 509.775 kr.

Helnæs 112 m2

Eksempel på helårshus. Huset er et virkelig dejligt vinkelhus med god plads, grundet super god udnyttelse af kvm. Fra den lille men praktiske entré er der adgang til et dejligt stort badeværelse samt til et af de 3 rummelige værelser. Det store køkken er delvist åbent mod alrum/stue. Stuen er lys og meget rummelig med store vinduespartier. Der er, via dobbeltdøren, adgang til den overdækkede træterrasse hvor man kan nyde de lyse sommernætter.
Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 112 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 372.750 kr.

Fyn 126,6 m2

Eksempel på sommerhus. Stort skønt sommerhus med masser af plads og integreret garage. Fra den rummelige entré er der adgang til gæstetoilet, det ene værelse og det store soveværelse. Fra det store soveværelse er der adgang til dejligt badeværelse. Centralt i huset er den store lyse stue placeret hvorfra man også har adgang til husets tredje værelse. Ligeledes er der åben adgang til sommerhusets store dejlige køkken. Fra stue og køkken er der tænkt på adgang til skønne terrasser via store dobbelte terrassedøre. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 126 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 395.775 kr.

Esbjerg 196 m2

Eksempel på helårshus. Stort og spændende helårshus med plads til det hele. Det store køkken/alrum danner omdrejningspunktet i hele huset. Der er masser af plads og super flot lysindfald fra de 2 store dobbelte glasdøre. Fra rummet er der delvis åben adgang til dejlig rummelig stue med god plads til afslapning evt. foran TV. Fra køkken/alrum er der adgang til husets store soveværelse hvorfra der er direkte adgang til et skønt stort badeværelse. Dette hus rummer også to dejlige værelser med hems over hvert værelse. Fra entréen går man ind i en lille fordelergang til husets kontor og køkken/alrum. Dette dejlige hus rummer også et andet dejligt badeværelse. Sammenbygget med huset er der en meget rummelig garage med tilhørende redskabsrum for opbevaring/værksted. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 196 m2
Vægdimensioner 70 mm
Pris 596.800 kr.

Falster 175,1 m2

Eksempel på sommerhus. Et meget spændende hus med god indretning. Fra vindfanget kan man komme ind i bryggers/teknikrum/værksted eller man kan også gå ind i entré. Fra entréen er der også adgang til bryggers m.m. og ligeledes til husets dejlige badeværelse og naturligvis til resten af huset. Derudover rummer huset et skønt køkken/alrum med god plads til både køkken og spiseplads. Der er to gode værelser med hems over og et stort soveværelse. Til afslapning og hygge med spil og evt. TV i den lyse store stue hvorfra der også er adgang til stor rummelig overdækket veranda og stor træterrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 175 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 414.975 kr.

Hov 147 m2

Eksempel på sommerhus. Et helt fantastisk hus i to plan. I grundplanet er der adgang fra den rummelige entré til husets skønne badeværelse og til grundplanets store værelse. Desuden er der også adgang til det store lyse køkken/alrum med trappeopgang til 1. salen. På 1. salen kommer man op på et stort repos og hyggestue med dejlig udsigt fra husets store kvist. I kvisten er der store vinduer og en dobbeltdør med glas helt ned. Man kan evt. montere/bygge en terrasse på kvisten og dermed have adgang dertil fra kvistens dobbeltdør. På førstesalen er der også to meget store værelser som evt. kan deles op i yderligere to værelser senere hvis det ønskes. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 147 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 392.600 kr.

Frølunde 95,5 m2

Eksempel på sommerhus. Et forslag på et fremragende fritidshus, som rigtig mange kunder tager udgangspunkt i og sætter deres eget præg på. Huset er bygget som et vinkelhus med en dejlig stor overdækket veranda og en sammenhængende stor træterrasse. Når man kommer ind i den rummelige entré er der adgang til husets skønne og godt indrettede badeværelse med afsat brusekabine. Ligeledes er der adgang til den store stue og delvist åbne gode køkken. Huset har to meget rummelige værelser. Hvis to værelser ikke opfylder ens ønsker er der rig mulighed for at tilrette huset således at der er hems over værelserne. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 95 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 276.500 kr.

Hovborg 75,6 m2

Eksempel på sommerhus. Et helt perfekt forslag på et kompakt og meget rummeligt fritidshus. Fra husets entré er der adgang til dejligt badeværelse og til husets køkken/alrum/stue. Her er der god plads til køkken og spiseplads, samt hygge med spil, TV m.m. i stuen, hvorfra der også er adgang gennem den lyse dobbeltdør, til den overdækkede veranda. Verandaen kan danne rum for mange dejlige hyggestunder med evt. grillen i de lyse aftener. Huset rummer også et godt og dejligt soveværelse og et værelse til evt. køjesengen. Oven på værelserne er der en stor og rummelig hems hvor der nemt kan sove 4-6 personer. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 75 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 223.700 kr.

Marielyst 105 m2

Eksempel på helårshus. Dette eksempel på indretning af et mindre helårshus rummer det der er behov for til den lille familie eller det enlige par. Huset er rigtig godt udnyttet og med en dejlig indretning. Når man kommer ind i den rummelige entré er der adgang til husets store badeværelse med plads til det der skal være i et moderne badeværelse. Ligeledes er der fra entréen adgang til køkken-alrummet, her er der masser af plads til et skønt køkken og nemt spiseplads for 8-10 personer i alrummet. Fra køkkenet er der adgang til et dejligt stort bryggers hvorfra man også kan gå ud. Bryggerset kan altså bruges som daglig indgang, til vaskemaskine, grovkøkken m.m. Via alrummet er der adgang til det meget store soveværelse med klædeskabe etc. og til børneværelse/gæsteværelse alt afhængig af hvad man har brug for. Fra alrummet er der ligeledes adgang til den store rummelige og lyse stue hvor der er god plads til hygge med venner eller til at se TV m.m. Endvidere er der isat en terrassedør så man har adgang fra alrummet til en evt. terrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 105 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 308.900 kr.

Møn 88,4 m2

Eksempel på sommerhus. Her er et eksempel på et helt klassisk dejligt sommerhus der kan det et sommerhus skal. Når man kommer ind i entréen er der adgang til husets to af tre store værelser og til det dejlige badeværelset. I forbindelse med badeværelset er der adgang til et mindre rum som er tiltænkt en sauna eller noget helt andet. Videre fra entréen kommer man ind i køkken/alrummet/stuen, herfra er der ligeledes adgang til det tredje store værelse. Stuen giver også adgang til en skøn stor overdækket veranda hvor man kan nyde de lyse stille sommeraftener, fri af duggen, omkring grillen med gode venner eller med familien. Måske er du blevet inspireret af dette dejlige hus og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 88 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 219.980 kr.

Ristinge 53,6 m2

Eksempel på sommerhus. Dette mindre eksempel på et sommerhus er egentlig en kopi af den hytte vi kalder Birkedal - bare en meter bredere og to meter længere. Det er til dem der bare gerne vil have et skønt lille frirum til afslapning og hygge uden at det skal vælte budgettet. Huset er indrettet med badeværelse, lille mellemgang og soveværelse. Derudover er der en dejlig stor stue og en meget rummelig hems over de tre mindre rum. Fra stuen er der udgang til delvist overdækket træterrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 53 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 166.500 kr.

Sejerø 110,7 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 6 rum med et samlet nettoareal på 89,3 m2 samt en veranda på 16,9 m2. Total grundplan: 110,7 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 110 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 298.400 kr.

Spodsbjerg 82,3 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 6 rum med et samlet areal på 72,5 m2 samt en veranda på 9,8 m2. Total grundplan: 82,3 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 82 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 233.700 kr.

Stege 90,5 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 6 rum med et samlet nettoareal på 71,7 m2 samt en veranda på 13,8 m2. Total grundplan: 90,5 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 90 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 239.875 kr.

Tårup 124,4 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med dobbelt not og fer. Huset har 10 rum med et samlet areal på 124,4 m2, garage/redskabsrum på 21,2 m2, overdækket indgangsparti på 8,9 m2, samt en veranda på 1. sal på 8,9 m2. Total grundplan: 62,2 m2. 70 + 20 mm dobbelt ydervæg med plads til montering af isolering. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 124 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 496.135 kr.

Fredericia 186 m2

Eksempel på helårshus. Huset er funktionelt designet og kvadratmeterne er godt udnyttet. Der er blevet plads til et stort rummeligt soveværelse med adgang til rummeligt "walk-in closet" eller til forældrebadeværelse. Derudover er der tre dejlige store værelser og et badeværelse. Ligeledes er der et gæstetoilet. Endvidere er huset indrettet med køkken/alrum/stue samt en god entré med plads til skabe m.m. For gavlen af huset er der integreret en stor dejlig overdækket træterrasse, hvortil der er adgang fra stuen. I huset er der også indtænkt et teknikrum/opbevaringsrum. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 186 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 459.300 kr.

Snoghøj 33 m2

Eksempel på carport med redskabsrum. I denne carport er der god plads til selv den store bil. Redskabsrummet eller værkstedet er stort og rummeligt og der er god plads til værktøj, haveredskaber, cykler m.m.
Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 33 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 69.520 kr.

Hals 23 m2

Eksempel på garage. I denne garage er der god plads til selv den store bil. Garagen kan naturligvis udvides med foreksempel et redskabsrum/værksted eller noget helt andet. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 23 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 46.900 kr.

Dueodde 20 m2

Eksempel på anneks. Dette anneks er opført i samme stil som sommerhuset og matcher hinanden rigtig godt. Annekset er indrettet med 3 rum på samlet 20m2, samt en hems på 7m2. En fin løsning når der er overnattende gæster eller når de unge vil være sig selv. Måske er du blevet inspireret af dette, så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 20 m2
Vægdimensioner 70
Pris 103.900 kr.

Bornholm 138 m2

Eksempel på sommerhus. Dette sommerhus har masser af plads til den store familie. Huset har hele 9 rum med et samlet nettoareal på 110 m2, et overdækket indgangsparti på 4 m2 samt to overdækkede verandaer på i alt 24 m2. Ligeledes er der anlagt en dejlig stor terrasse som forbinder hus, anneks og vildmarksbad sammen til en enhed. Total grundplan på 138 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 138 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 495.875 kr.

Kolding 338 m2

Eksempel på helårshus. Huset har 19 rum med et samlet nettoareal på 304 m2, samt to overdækkede terrasser på til sammen 34 m2. Total grundplan på 338 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 338 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 968.900 kr.

Vissenbjerg 35 m2

Eksempel på sommerhus. Huset har 4 rum med et samlet nettoareal på 35 m2, samt en hems på 14,5 m2. Total grundplan på 35 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 35 m2
Vægdimensioner 70
Pris 150.600 kr.

Ålborg 96 m2

Eksempel på sommerhus. Huset har 4 rum med et samlet nettoareal på 81 m2, samt en overdækket terrasse på 15 m2. Total grundplan på 96 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 96 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 329.200 kr.

Kalundborg 89 m2

Eksempel på sommerhus. Huset har 6 rum med et samlet nettoareal på 75 m2, samt en overdækket terrasse på ca. 14 m2. Total grundplan på 89 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 89 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 254.265 kr.

Haslev 124 m2

Eksempel på sommerhus. Huset har 6 rum med et samlet nettoareal på 104 m2, en hems på 38 m2 samt en terrasse på 20 m2. Total grundplan på 124 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 124 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 387.450 kr.

Kentuky 69 m2

Eksempel på sommerhus. Huset har 3 rum i stueplan og 2 rum på 1.salen, med et samlet nettoareal på 105 m2, et overdækket indgangsparti på 4 m2, samt en overdækket terrasse på 11 m2. På 1.salen er der udgang til en svalegang på 12 m2. Total grundplan på ca. 69 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 69 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 331.775 kr.

Nabbe 85 m2

Eksempel på sommerhus. Dette sommerhus er indrettet med køkken/stue med adgang til alkoveseng. Der er ydermere 2 store værelser samt et badeværelse. I gavlen af huset er der integreret en stor dejlig overdækket træterrasse, hvortil der er adgang fra stuen. Huset har 6 rum med et samlet nettoareal på 68 m2, samt en overdækket terrasse på 17 m2. Total grundplan på 85 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 85 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 214.900 kr.

Sandvig 91 m2

Eksempel på sommerhus. Et dejligt hus i to plan, hvor der fra entrén er adgang til husets badeværelse og 2 værelser, samt 1.salen. Desuden er der også adgang til det store køkken/alrum. På 1. salen kommer man op på et stort repos og hyggestue, hvor der er adgang til de to store gavlværelser. Huset har et samlet nettoareal på 182 m2. Total grundplan på 91 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 91 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 376.900 kr.

Ålbæk 87 m2

Eksempel på sommerhus. Huset er kompakt designet og kvadratmeterne er godt udnyttet. Der er blevet plads til 4 dejlige værelser og et badeværelse. Derudover er huset indrettet med køkken/alrum/stue samt en praktisk entré. I gavlen af huset er der integreret en stor dejlig træterrasse. Huset har et samlet nettoareal på 82 m2, samt et overdækket indgangsparti på 5 m2. Total grundplan på 87 m2. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

Grundplan 87 m2
Vægdimensioner 70 mm bjælker
Pris 267.875 kr.