Bjælkehuse

Kundedesignede huse til ethvert behov.Bjælkehuse fra Birkedalhuset er komplette huse, som typisk isoleres og bruges som helårsboliger, sommerhuse, beboelige tilbygninger, gæstehuse og meget andet. De er fremstillet af langsomtvoksende kernetræ. Husene variere i størrelse og design, så du kan få et-plans, halvandet plans og to-plans huse i alt fra kun 30 m2 og helt op til den størrelse du har brug for. I nedenstående eksempler er det største på 178 m2.Bjaelkehus _froelunde

Bjælkehuse som bolig

Mange tror, at det er noget svært og vanskeligt at bebo og vedligeholde et bjælkehus, men det er slet ikke så galt igen. Det skal selvfølgelig vedligeholdes som alle andre træhuse, men ellers ikke noget særligt. Det er vigtigt, at man husker at male træet med en oliebaseret træbeskyttelse.

Et bjælkehus til dig...

Vi har samlet nogle gode eksempler på, hvordan dit nye hus kan se ud. Kig på dem herunder. Disse eksempler er dels ment som inspiration, men kan også købes som de er. Hvis du synes der mangler noget så forspild ikke chancen for at være din egen arkitekt. Læs mere om at designe dit eget hus.

Dit behov - vores løsning

Vores mål er, at levere dig det hus du altid har drømt om. Vi forsøger aldrig at spise dig af med en standardløsning, men vil gerne sikrer os, at du får det du vil have. Derfor er det vores mål, at imødekomme dit behov uanset hvad det måtte være. Se eksempler på vores flotte bjælkehuse herunder.

Agernæs 133 m2

Eksempel på helårshus. Dejligt indrettet hus med stor stue i forbindelse med rummeligt køkken. Der er to store værelser, hvoraf det ene har adgang til "walk-in closet". Huset indeholder yderligere et dejligt stort badeværelse med indgang fra praktisk bryggers. Ligeledes er der en centralt beliggende entré og et gæstetoilet. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed!

 • Grundplan 133 m2
 • Vægdimensioner70 mm
 • Pris 336.240 kr.
 • Læs mere

Anholt 89,5 m2

Eksempel på sommerhus. Huset kompakt designet og kvadratmeterne er godt udnyttet. Der er blevet plads til tre dejlige værelser og et badeværelse. Derudover er huset indrettet med køkken/alrum/stue samt en lille praktisk entré. Langs facaden af huset er der integreret en stor dejlig træterrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 89 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 196.950 kr.
 • Læs mere

Brylle 178 m2

Eksempel på helårshus. Et stort skønt hus med 1. sal og plads til det hele. I stueplanet er huset indrettet med et stort praktisk bryggers med indgang til virkelig rummeligt køkken og hvor der er direkte adgang til den skønne lyse stue. Fra den fine entré er der adgang til køkken og stueplanets badeværelse, samt fordelergang til de to store rummelige værelser. Der er trappeopgang fra stuen til 1. salen. På 1. salen er der ligeledes to store rummelige værelser, samt et stort lækkert badeværelse med god plads til evt. et dejligt spabad m.m. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 178 m2
 • Vægdimensioner70 mm
 • Pris 461.345 kr.
 • Læs mere

Helnæs 112 m2

Eksempel på helårshus. Huset er et virkelig dejligt vinkelhus med god plads, grundet super god udnyttelse af kvm. Fra den lille men praktiske entré er der adgang til et dejligt stort badeværelse samt til et af de 3 rummelige værelser. Det store køkken er delvist åbent mod alrum/stue. Stuen er lys og meget rummelig med store vinduespartier. Der er, via dobbeltdøren, adgang til den overdækkede træterrasse hvor man kan nyde de lyse sommernætter.
Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 112 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 337.050 kr.
 • Læs mere

Fyn 126,6 m2

Eksempel på sommerhus. Stort skønt sommerhus med masser af plads og integreret garage. Fra den rummelige entré er der adgang til gæstetoilet, det ene værelse og det store soveværelse. Fra det store soveværelse er der adgang til dejligt badeværelse. Centralt i huset er den store lyse stue placeret hvorfra man også har adgang til husets tredje værelse. Ligeledes er der åben adgang til sommerhusets store dejlige køkken. Fra stue og køkken er der tænkt på adgang til skønne terrasser via store dobbelte terrassedøre. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 126 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 359.560 kr.
 • Læs mere

Esbjerg 196 m2

Eksempel på helårshus. Stort og spændende helårshus med plads til det hele. Det store køkken/alrum danner omdrejningspunktet i hele huset. Der er masser af plads og super flot lysindfald fra de 2 store dobbelte glasdøre. Fra rummet er der delvis åben adgang til dejlig rummelig stue med god plads til afslapning evt. foran TV. Fra køkken/alrum er der adgang til husets store soveværelse hvorfra der er direkte adgang til et skønt stort badeværelse. Dette hus rummer også to dejlige værelser med hems over hvert værelse. Fra entréen går man ind i en lille fordelergang til husets kontor og køkken/alrum. Dette dejlige hus rummer også et andet dejligt badeværelse. Sammenbygget med huset er der en meget rummelig garage med tilhørende redskabsrum for opbevaring/værksted. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 196 m2
 • Vægdimensioner70 mm
 • Pris 542.350 kr.
 • Læs mere

Falster 175,1 m2

Eksempel på sommerhus. Et meget spændende hus med god indretning. Fra vindfanget kan man komme ind i bryggers/teknikrum/værksted eller man kan også gå ind i entré. Fra entréen er der også adgang til bryggers m.m. og ligeledes til husets dejlige badeværelse og naturligvis til resten af huset. Derudover rummer huset et skønt køkken/alrum med god plads til både køkken og spiseplads. Der er to gode værelser med hems over og et stort soveværelse. Til afslapning og hygge med spil og evt. TV i den lyse store stue hvorfra der også er adgang til stor rummelig overdækket veranda og stor træterrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 175 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 377.200 kr.
 • Læs mere

Hov 147 m2

Eksempel på sommerhus. Et helt fantastisk hus i to plan. I grundplanet er der adgang fra den rummelige entré til husets skønne badeværelse og til grundplanets store værelse. Desuden er der også adgang til det store lyse køkken/alrum med trappeopgang til førstesalen. På førstesalen kommer man op på et stort repos og hyggestue med dejlig udsigt fra husets store kvist. I kvisten er der store vinduer og en dobbeltdør med glas helt ned. Man kan evt. montere/bygge en terrasse på kvisten og dermed have adgang dertil fra kvistens dobbeltdør. På førstesalen er der også to meget store værelser som evt. kan deles op i yderligere to værelser senere hvis det ønskes. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 147 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 356.400 kr.
 • Læs mere

Frølunde 95,5 m2

Eksempel på sommerhus. Et forslag på et fremragende fritidshus, som rigtig mange kunder tager udgangspunkt i og sætter deres eget præg på. Huset er bygget som et vinkelhus med en dejlig stor overdækket veranda og en sammenhængende stor træterrasse. Når man kommer ind i den rummelige entré er der adgang til husets skønne og godt indrettede badeværelse med afsat brusekabine. Ligeledes er der adgang til den store stue og delvist åbne gode køkken. Huset har to meget rummelige værelser. Hvis to værelser ikke opfylder ens ønsker er der rig mulighed for at tilrette huset således at der er hems over værelserne. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 95 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 251.350 kr.
 • Læs mere

Hovborg 75,6 m2

Eksempel på sommerhus. Et helt perfekt forslag på et kompakt og meget rummeligt fritidshus. Fra husets entré er der adgang til dejligt badeværelse og til husets køkken/alrum/stue. Her er der god plads til køkken og spiseplads, samt hygge med spil, TV m.m. i stuen, hvorfra der også er adgang gennem den lyse dobbeltdør, til den overdækkede veranda. Verandaen kan danne rum for mange dejlige hyggestunder med evt. grillen i de lyse aftener. Huset rummer også et godt og dejligt soveværelse og et værelse til evt. køjesengen. Oven på værelserne er der en stor og rummelig hems hvor der nemt kan sove 4-6 personer. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 75 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 202.450 kr.
 • Læs mere

Marielyst 105 m2

Eksempel på helårshus. Dette eksempel på indretning af et mindre helårshus rummer det der er behov for til den lille familie eller det enlige par. Huset er rigtig godt udnyttet og med en dejlig indretning. Når man kommer ind i den rummelige entré er der adgang til husets store badeværelse med plads til det der skal være i et moderne badeværelse. Ligeledes er der fra entréen adgang til køkken-alrummet, her er der masser af plads til et skønt køkken og nemt spiseplads for 8-10 personer i alrummet. Fra køkkenet er der adgang til et dejligt stort bryggers hvorfra man også kan gå ud. Bryggerset kan altså bruges som daglig indgang, til vaskemaskine, grovkøkken m.m. Via alrummet er der adgang til det meget store soveværelse med klædeskabe etc. og til børneværelse/gæsteværelse alt afhængig af hvad man har brug for. Fra alrummet er der ligeledes adgang til den store rummelige og lyse stue hvor der er god plads til hygge med venner eller til at se TV m.m. Endvidere er der isat en terrassedør så man har adgang fra alrummet til en evt. terrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 105 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 279.650 kr.
 • Læs mere

Møn 88,4 m2

Eksempel på sommerhus. Her er et eksempel på et helt klassisk dejligt sommerhus der kan det et sommerhus skal. Når man kommer ind i entréen er der adgang til husets to af tre store værelser og til det dejlige badeværelset. I forbindelse med badeværelset er der adgang til et mindre rum som er tiltænkt en sauna eller noget helt andet. Videre fra entréen kommer man ind i køkken/alrummet/stuen, herfra er der ligeledes adgang til det tredje store værelse. Stuen giver også adgang til en skøn stor overdækket veranda hvor man kan nyde de lyse stille sommeraftener, fri af duggen, omkring grillen med gode venner eller med familien. Måske er du blevet inspireret af dette dejlige hus og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 88 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 199.980 kr.
 • Læs mere

Ristinge 53,6 m2

Eksempel på sommerhus. Dette mindre eksempel på et sommerhus er egentlig en kopi af den hytte vi kalder Birkedal - bare en meter bredere og to meter længere. Det er til dem der bare gerne vil have et skønt lille frirum til afslapning og hygge uden at det skal vælte budgettet. Huset er indrettet med badeværelse, lille mellemgang og soveværelse. Derudover er der en dejlig stor stue og en meget rummelig hems over de tre mindre rum. Fra stuen er der udgang til delvist overdækket træterrasse. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 53 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 151.360 kr.
 • Læs mere

Sejerø 110,7 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med trippel not og fer. Huset har 6 rum med et samlet nettoareal på 89,3 m2 samt en veranda på 16,9 m2. Total grundplan: 110,7 m2.

 • Grundplan 110 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 270.400 kr.
 • Læs mere

Spodsbjerg 82,3 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med trippel not og fer. Huset har 6 rum med et samlet areal på 72,5 m2 samt en veranda på 9,8 m2. Total grundplan: 82,3 m2.

 • Grundplan 82 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 212.400 kr.
 • Læs mere

Stege 90,5 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med trippel not og fer. Huset har 6 rum med et samlet nettoareal på 71,7 m2 samt en veranda på 13,8 m2. Total grundplan: 90,5 m2.

 • Grundplan 90 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 218.050 kr.
 • Læs mere

Tårup 124,4 m2

Eksempel på sommerhus. 70 mm bjælker med trippel not og fer. Huset har 10 rum med et samlet areal på 124,4 m2, garage/redskabsrum på 21,2 m2, overdækket indgangsparti på 8,9 m2, samt en veranda på 1. sal på 8,9 m2. Total grundplan: 62,2 m2. 70 + 20 mm dobbelt ydervæg med plads til montering af isolering.

 • Grundplan 124 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 449.135 kr.
 • Læs mere

Fredericia

Eksempel på helårshus. Huset er funktionelt designet og kvadratmeterne er godt udnyttet. Der er blevet plads til et stort rummeligt soveværelse med adgang til rummeligt "walk-in closet" eller til forældrebadeværelse. Derudover er der tre dejlige store værelser og et badeværelse. Ligeledes er der et gæstetoilet. Endvidere er huset indrettet med køkken/alrum/stue samt en god entré med plads til skabe m.m. For gavlen af huset er der integreret en stor dejlig overdækket træterrasse, hvortil der er adgang fra stuen. I huset er der også indtænkt et teknikrum/opbevaringsrum. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 186 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 417.540 kr.
 • Læs mere

Snoghøj

Eksempel på carport med redskabsrum. I denne carport er der god plads til selv den store bil. Redskabsrummet eller værkstedet er stort og rummeligt og der er god plads til værktøj, haveredskaber, cykler m.m.
Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 33 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 63.200 kr.
 • Læs mere

Hals

Eksempel på garage. I denne garage er der god plads til selv den store bil. Garagen kan naturligvis udvides med foreksempel et redskabsrum/værksted eller noget helt andet. Måske er du blevet inspireret og måske har du ønske om en helt anden indretning - så lad Birkedalhuset gøre din drøm til virkelighed.

 • Grundplan 23 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 41.900 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 20 m2
 • Vægdimensioner70
 • Pris 94.500 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 122 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 450.775 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 338 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 880.900 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 35 m2
 • Vægdimensioner70
 • Pris 136.900 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 96 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 299.200 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 75 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 231.150 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 125 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 352.150 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 69 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 301.575 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 85 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 195.400 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 91 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 341.900 kr.
 • Læs mere
 • Grundplan 87 m2
 • Vægdimensioner70 mm bjælker
 • Pris 243.275 kr.
 • Læs mere