Om Birkedalhuset

Kundedesignede huse til ethvert formål. 61

Siden vi startede i 2003 har vi været drevet af idéen om, at vores kunder selv skal bestemme, hvordan deres hus skal se ud. Hos os kan du være din egen arkitekt og selv designe dit drømmehus.

Ejer og idémand bag Birkedalhuset er Claus Nordam-Nielsen. Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør har Claus de helt rigtige forudsætninger for at give råd og vejledning i forbindelse med byggeriet.

Claus´s faglige baggrund har også givet ham de bedste forudsætninger for at udvælge en dygtig leverandør af hytter og huse. Valget faldt på en estisk leverandør, fordi Estland er kendt for deres høje kvalitet i bjælkehuse og – hytter. Leverandøren tilskærer, nummererer og pakker alle bjælker. Det hele leveres som et nummereret samlesæt og så er det ellers bare at gå i gang.

Når du køber hus eller hytte hos Birkedalhuset kan du vælge mellem tre forskellige måder at bygge på. Du kan enten bygge selv, vi kan hjælpes ad eller vi kan bygge det hele for dig. Du kan læse mere detaljeret om selvbyg, medbyg og totalbyg her.

Uanset hvilken fremgangsmåde du vælger, er vi altid klar til at give dig den vejledning, du har brug for.