Godt igang

Når du modtager bjælkehuset fra os, er alt træ tilskåret og nummereret, således huset er nemt at samle. Alle bjælkerne er endvidere pakket således, at de ligger i den rækkefølge de skal bruges (kundedesignede huse). Herved opnår du en væsentlig hurtigere montage. De meget udførlige tegninger viser foruden hvor bjælkerne skal monteres også hvordan de er pakket, så det er endnu hurtigere og mere overskueligt at montere dit nye bjælkehus. Du modtager en montagevejledning sammen med bjælkehuset, som sammen med de udførlige tegninger, giver dig en grundig vejledning i at samle og vedligeholde dit nye bjælkehus.Kvalitetsmaterialer

Birkedalhuset ApS tilbyder bjælkehytter, sommerhuse og helårshuse i henholdsvis 50, 70, eller 94mm bjælker. Bjælkerne er med dobbelt not og fer (50mm og 70mm) eller trippel not og fer (94mm). Not og fer er desuden koniske. Hvilket betyder, at samlingerne er helt tætte. Der anvendes altid kernetræ fra bæredygtige, langsomtvoksende nordiske skove.

Vedligeholdelse af huset

Bjælkehusene leveres i ubehandlet træ. Derfor anbefaler vi, at du behandler alt træet med en god grundingsolie. Denne behandling kan med fordel udføres på de mindre huse inden du samler dit nye bjælkehus. Derimod anbefaler vi at vente med denne behandling til huset er monteret, når det er specialhuse og større huse, da alle bjælker her vil være pakket i den rækkefølge de skal bruges. Når huset har ”sat” sig, bør du færdigbehandle med en god oliebaseret træbeskyttelse.

Derfor holder dit bjælkehus i mange år

Den estiske bjælkehusfabrik, vi samarbejder med, producerer med stor kvalitetsbevidsthed bjælkehuse og andre trævarer til hele Europa – og har gjort det i mere end 60 år. Denne erfaring og håndværkstradition sikrer ensartet høj kvalitet.

Medbyg/Totalentreprise

Birkedalhuset ApS hjælper dig også gerne med en råhusmontage eller sågar en totalentreprise i forbindelse med køb af hus.