Du kan selv designe dit hus

Hos Birkedalhuset ApS er vi glade for at kunne tilbyde dig at designe dit eget hus. Vi har ikke travlt med at bygge modulbaserede standardhuse til hele danmark, nej, vi ønsker at det hus du får, er et hus der passer til dig. Og nogle gange er alverdens standardmodeller bare ikke gode nok. Vi indbyder dig selvfølgelig til, at tage et kig på nogle af de bjælkehytter og bjælkehuse, som vi allerede har bygget. Det kan jo være du bliver inspireret og der kan nemt være noget, der falder i din smag.Husene skal passe til jeres behov

Alle de huse og hytter du ser her på hjemmesiden er nogle, vi har bygget. Der er ikke tale om standardmodeller og de viste huse er blot navngivet efter byen eller området de ligger i. Der er ikke to huse der er ens, for husene skal tilpasses familien og ikke omvendt. 

 

Sådan designer du dit eget hus

Hvis du har en idé til dit drømmehus, hjælper vi dig gerne. Du tegner selv en skitse - det behøver ikke være kunstfærdigt, bare der er mål på - så udarbejder vi en arkitekttegnet skitse og sender et tilbud med en komplet tegning efter ca. 2 uger. Det er en del af vores service, og er ikke købsbetinget.

 

IMG 1222